Monday, December 21, 2015

Lily & the SnowmanAm vazut multe ad-uri impresionante, dar marea majoritate in principal datorita ideii creative, nu a povestii. E ceva in povestiile de publicitate care nu functioneaza cum trebuie, e ceva care iti rupe filmu, ceva care nu iti permite sa te pierzi in povestea respectiva.

Asta e poate si din cauza faptului ca tuturor le pasa mai mult de produs decat de poveste, iar cei carora le pasa de poveste, sa spunem doar ca nu mai au suficienta energie cat sa lupte pentru chestii atat de abstracte.Pe de alta parte Lily & the Snowman a celor de la Zulu Alpha Kilo si Hornet INC e o cu totul alta poveste, pun intended. Povestea e suficient de simpla cat sa nu rupa bugete in doua, suficient de captivanta cat sa vrei sa te uiti chiar si dupa ce stii ca e o reclama respectiv suficient de bine animata cat sa te faca sa zici 'd'awwwwwwwwwwww, now I need some heavy metal ca sa nu fac diabet'.

In orice caz bravo baieti si fete, sa speram ca tot mai multe companii constientizeaza valoarea animatiei in publicitate si aici nu ma refer la proiecte de compositing, ma refer la full short animation.
Mi-a placut mult bis bis.

Pana data viitoare, hakuna matata!

0 comentarii:

Post a Comment