Saturday, November 28, 2015

Trailer: Zootopia


Zootopia e una din animatiile alea care iti da o oportunitatea sa iti pui intrebari idioate, precum: cum ar trebui sa arate o usa prin care sa incapa o marmota cat si un elefant? Iar trailerul cu lenesi releva ca mai sunt intrebari idioate explorate precum: cum animezi un ras lent?

Lasand la o parte povestea care pare sa fie ceva standard la prima vedere (gen Rush Hour cu animale) world building-ul o sa fie adevarata vedeta a Zootopia. Am citit un comentariu care sugera sa te uiti la trailer cu viteza de 0.25 din playerul de Youtube pentru sloth mode. Eu as zice mai degraba animation study mode. Inainte sa intrebati, da sunt niste omuleti care se gandesc cum trebuie sa arate fie miscare de la privirea aia smug a lui Judy


la cele trei mici sarituri care sa ii sugereze entuziasmul pentru ceea ce face, se numesc animatori.


Aici pot sa fiu sigur ca vor fi lucruri interesante si inafara a ce e in trailer nu ca *cough**cough* Hotel Transylvania 2. Pentru ca Big Hero 6 si Frozen. Daca pentru God knows what reason n-ati vazut primul trailer, here you go:


Una peste alta, deabea astept Zootopia, iar pentru imbecilii care sunt up in arms ca oooooo animatie pentru furries joke's on you idiot hai sa te inund cu putin common sense:


Asta a fost in 1973 cel mai probabil inainte sa se nasca your highly offended punk ass si cu mult inainte sa existe ideea de furries. So be a sport and shut up ya?


0 comentarii:

Post a Comment