Saturday, November 28, 2015

Recenzie: Hotel Transylvania 2


Mi-a placut si nu mi-a placut. Primele doua acte au fost foarte slabe, ceva ce te astepti sa vezi intr-un short film gen Frozen Fever. Daca ai sterge primele doua acte si ai pune doar scenele din trailer, tot ar avea sens. Trailer-ul a avut strategic singurele scene bune din peste jumatate din film.
E o prostie ca sunt doua plotline-uri mari, cel cu plecarea lui Mavis si cel cu Vlad. Ambele rushed, cred ca daca renuntau la prima parte si faceau tot filmul despre Vlad si acceptarea lui fata de ala mic, era o poveste mult mai interesanta, mult mai bine dezvoltata, decat bullshitul asta cu Dracula cum nu accepta ca ala mic fie om.
E prea petty, e prea putin, nu ai ce character development sa faci cu un plotline atat de subtire. Ai un cast de personaje atat de diverse si asta e tot ce poti? Iar deznodamantul e o prostie, e ceva care anuleaza tot filmul pe sistemu' a despre asta era vorba? Pai atunci tot filmul a fost degeaba. Iar in momentul ca induci audientei sentimentul ca tot ce a vazut nu a rezultat in nimic cu impact in deznodamant you DUN FUCKED UP SON!
Bine e vorba despre Sony Animation nici n-aveam mari asteptari, de aia Hotel Transylvania primul m-a surprins like damn, oamenii astia stiau sa faca treaba? Aparent nu, sau probabil stiu dar nu cand isi baga niste ciudati coada. E pacat ca oricat de creativ ai fi, pestele de la cap se impute.
Comparativ Minions a fost foarte bine structurat, cu fir narativ usor de urmarit, cu oportunitati de a dezvolta personajele chiar daca a pornit de la personaje pe post de comic relief, dovedind ca poti dezvolta o poveste rock solid din orice, ideea e sa fie ceva simplu si cu care sa poti face o conexiune.
Hotel Transylvania 2 is a happy fun mess. Happy and fun, but still a mess nevertheless.

0 comentarii:

Post a Comment