Saturday, November 28, 2015

Despre

Salut, sunt Cosmin, bine ai venit pe cel mai dope blog de animatie din Romania.

Vizualizator a fost initial conceput sa fie o revista despre grafica, dar cum timpul nu-mi permite sa dezvolt ceva cu implicatii atat de conexe cum ar fi o revista digitala, am reconfigurat scopul.

Vizualizator e un blog despre animatie, grafica, concept art si mai tot ce cred ca ar interesa persoanele din industria creativa sau pasionate de ea.

Cat despre mine, sunt un grafician dus cu pluta, artist salvat cu barca, desktop publisher catapultat cu precizie si animator parasutat cu atentie.

Ma gasiti pe Facebook
si pe: Youtube


Intrebari fregvente:


I: Blogul o sa includa si lucrari de-ale tale?

R: Nu stiu, nu cred, desi nu exclud posibilitatea, daca vreti sa vedeti ce fac (ma rog chestiile care nu sunt legate de cel putin cateva clauze de confidentialitate) puteti sa va uitati pe streamul de Youtube

I: Ai sa scrii cu diacritice?
R: Nu. Imi sangereaza ochii mai mult cand vad ca fonturile sunt busite din cauza ca am folosit diacritice, decat constiinta din cauza ca n-am folosit. I'm weird like that, plus ca I'm a lazy fuck.

I: Romgleza e intentionata?
R: Defect profesioinal. Dati vina pe domeniul in care lucrez si Cartoon Network. Unele expresii le gandesc in engleza si respect prea mult nuanta exprimarii ca sa o traduc, sa isi piarda farmecul. Daca traiesti in ziua de azi fara sa stii engleza, probabil esti prea mic/a ca sa citesti blogul asta.

I: Asta e un blog family-friendly?
R: Nu. Dati vina pe educatia mea de comunicator, am invatat sa respect toate cuvintele pentru ca toate au un rost, inclusiv injuraturile atat timp cat nu sunt gratuite-n mortii masii.

I: Asta e un blog politically correct?
R: Hell no! Cred ca a fi politically correct e un cancer pentru cretivitate. Va invit sa fiti cat de ofensati vreti despre opiniile mele personale, subiective si in continua schimbare.

I: Ai sa scrii si despre alte lucruri decat tematica generala a blogului?
R: Nu. O sa vedem, va anunt dar nu cred, poate ceva care sa aiba legatura partiala, dar legatura va fi acolo.

I: Ai sa postezi vreodata tutoriale? 
R: Nu. Am alte proiecte care sa acopere aria asta in cazul in care va fi cerere de asa ceva.

I: Cati ani ai? Unde stai? Care-i numarul tau de telefon?
R: Well at least take me to dinner first goddamnit! Sau foloseste Facebook

I: Te-a intrebat cineva bazaconiile astea sau faci misto de noi?
R: Nu m-a intrebat nimeni, le-am folosit ca tehnica pentru a va delimita tonul si limitele continutului de pe blog. There! You happy now? By the way, Mos Craciun nu exista, l-au inventat aia de la Coca-Cola inspirandu-se de la Sfantul Nicolae si traditii germane, doar ca sa te faca sa cumperi niste cola.


0 comentarii:

Post a Comment